Lördag morgon

Älsklingen ligger i soffan och försöker sova lite, men en liten som inte alls tillåter det. Tog mig sovmorgon idag, men fick mardrömmar när älsklingen inte låg bredvid haha.

funderar på frukost. Sen ska jag installera ett dialer system på min dator. Ska ju börja jobba lite hemmifrån =)

Ikväll ska SnakeBite spela i Arvika. (på PUSH). Vill egentligen bara vara hemma. Mådde inte så bra igår. Sen var vi på PUSH förra helgen, blev lite mkt alkohol och en jäkla brud som var på mig som klister, hoppas hon inte är där ikväll. Det örkar jag ikke. Men blir nyktert ikväll. Vill ju se pöjken spela och vi har ju barnvakt.


Bäst att passa på...



Love u all CYA

Frukost =)

Idag blev lite annorlunda frukost. Igår var nämligen killen min på kalas med tösen hos sitt ex. Va tråkigt att vara hemma så jag lagade massa mat =) Blev sambalkyckling, ris och coleslaw. Jag har aldrig gjort coleslaw och trodde inte jag var så förtjust i det. Trodde definitivt inte att killen min åt det. Men den blev skitgod! och vi åt massor haha snacka om paltkoma!

Just ja frukost, det blidde en smörgås en kopp the (precis som vanligt) men med coleslaw också :P Mumma...

Nej nu ska jag äta upp här. Sen ut med Owff! och gå till bussen. SKOLA!


Love u all CYA

Fullt upp så här på en tisdag.

Ja det kan man säga. Tanken är nu att börja med frukost och att skriva rent en massa skolarbete och göra lite fler läxor. Ganska skoj faktiskt och är ju hemma själv på förmiddagen så jag har lungt omkring mig.

Annars är tanken att rida mellan 10 -11 någon gång. Men vädret är inte så skoj och jag tror jag har lite mycket annat så funderar på att hoppa det idag. Är ju så skoj men vet inte än.

Klockan 14 börjar jag jobba. Sen slutar jag vid 17. MAT!!!

18,15 ska jag på starta eget kurs. Är nog inte hemma förens vid en halv tio ikväll. Blir en heldag detta.

Just ja jag fick ett jobb till igår. Behöver läsa mig in på det också. Fan jag hinner nog inte rida idag, men jag vill!



Love u all CYA

Lördag: Älgmiddag.

I lördags hade vi älgmiddag här hemma. Helt fantastiskt.

Ragge kom hem med älgfärs och en älgstek. Det blev älgbiffar i kantarellsås.



Och steken stektes i skivor och kokades med löksky.



Till detta serverades svärmors hemgjorda vinbärsgelé och mina inlagda morötter samt pressad potatis.


Vi åt så vi höll på att spricka. Får sno grabbarnas uttryck. *Det knullar i mun* så gött var det.

Kvällen avslutades med lite bilåkning och några öl på PUSH, trevligt trevligt. Skum brud där bara som stötte på mig som faaaaaaaaaaaaaaen. Lite jobbigt. Men men.

Igår gjorde jag något jag inte gjort på väldigt länge. Jag red! För andra gången på snart 6 månader. Jävlar vad ont jag har i rumpan idag. Och träningsvärken börjar komma krypande. Men fan va skoj det var. Red en lipizzaner som bor typ två gärden från oss (fågervägen). Skitmysigt. Ska rida henne på onsdag igen =) Glömde fota hästarna men fick en fin bild på solnedgången när jag gick från stallet.



Nu blir det att betala räkningarna och fylla på HenkePenkes telefön. Sen skola och jobb och kanske bilköp. Sugen på denna:


Den skriker Frida om sig :P

Love u all CYA

Fredagsmys

Snart ska jag steka lite hamburgare. Hemgjorda så klart. Sen blir det nog ett glas vin och lite pokerspel. skojsigt. Men roligare att spela på fler men jag och älsk kan att roa oss bra ändå.

Love u all CYA

Förlovningsdagen igår

Japps igår var den mest underbara dagen någonsin.

Vi hade tur och fick våra ringar. Åkte en tur till stan när vi båda slutat våra jobb. Köpte en flaska vin, en flaska champagne, 2 finöl och en låda fulöl (till helgen)



Hem och öppnade champagnen och dök in på den goda thaimaten vi köpt med hem. Sen öppnade vi paketet med ringarna, de var helt underbara och båda passade. Så nu är man ringmärkt som Jonas sa.


Efter maten och massa pussar provade jag en stor hög med nya kläder jag beställt från Ellos. Allt passade utom en tröja. Det var inte dåligt. Förresten passade den men var faktiskt riktigt ful i verkligheten haha


Ne nu kommer snart min älsk hem och ska få veg lasagne av mig. Gottit.

Love u all CYA

by airaM

Nu har armbanden kommit och de var så otroligt vackra. Ni kan inte ana.

Sen fick man en handskriven lapp med i brevet. Blev så glad att inte nog med att hon suttit och handgjort armbanden så har hon verkligen tagit sig tid att skriva en lapp. Det är så värmande.

Här har ni Marias hemsida -by airaM



Love u all CYA

Förlovningsdag

Idag är det min och Henriks förlovningsdag =)

Och har vi tur verkar det som att ringarna kommer idag med... Underbart


Love u all CYA

RLS

Jag har restlesslegssyndrom. Jag har fått tabletter jag kan ta om det blir på tok för jobbigt. Sen kan jag bara varna för att det är delvis psykiskt, iallfall på mig. Tänker jag "åhh nu var det längesen jag hade kryp i benen" då börjar det nästan på en gång. Skitjobbigt, kan även få det om jag åker bil långt eller ligger i soffan och kollar på tv. (när jag är trött) Då går det över om jag lägger mig i sängen och ska sova. Jätteskumt det där.

Skrev detta i en kommentar till en tjej och insåg att ni andra här med kan få läsa det.


Love u all CYA

Sex

Sexlivet i ett förhållande kan förkortas till MMA.
I början står det för: Morgon, Middag och Afton.
Sedan står det för Mars, Maj och Augusti.
Till sist står det för: Möjligen i Mitten av April..
Snodde denna av Anniz.
Love u all CYA

Armband

by airaM =)

Detta ska bli mitt.

Love u all CYA

Förlovningsringarna

Nu är dom faktikst beställda. Så himla skoj. Vi föll som attan båda två för dessa. Sen är ju inte jag någon guldälskare heller så passar oss bra.


<3 Henrik Alfredsson <3

Love u all CYA

Hej

Igår startade audin, va massa ärg i fördelarlocket, blir att beställa nya tänddelar till den nu. Vore bra så jag kunde övningsköra i den och vi behöver verkligen gå över bromsarna på volvon nu :P haha Det låter om hela bilen.

Snart skola. Love u all CYA

Skola

I dag blir det skola. Ska snart packa ner allt jag ska ha med mig. Måste se om jag ska skcika några tradera grejor med bara. Haha hoppas det inte blir för mycket att bära. Är ju faktiskt en liten bit att gå ut till vägen.

Försöker i övrigt torka ett par jeans med hjälp av ugnen. Undrar hur det går.


Love u all CYA

Helgen snart till ända

Vi har haft en otroligt rolig helg =) Men har varit lite rörigt och mycket på en gång. Men fan vi är inte vana att ha tre småbarn och 5 vuxna här hemma. Tur vi bor stort. Hela min familj har varit på besök.

Mamma, Pappa, Jonas (19år), Peter (9år), Pontus (7 år), Linda(2år). Fredag kväll blev ganska lugn men Doobidoo och min allt i ett gryta. Haha fick låna en stor gryta utan grannen för vår största räckte inte till :P

Lördag förmiddag blev frukost och sådär, sen åkte vi och kikade på jobbet så dom fick se hur det var. Sen blev det en fika hos svärföräldrarna. Lördag kväll bjöd vi hem dem till oss, blev gryta igen (och finns fortfarande kvar).

Senare slutade det med pokerkväll. Det var jag, älsk, pappa och Jonas som spelade. Eller först spelade vi vanlig poker (poäng för handen och stick). Då var inte jonas med. Jag vann första om gången och Henrik de två andra. Vi körde bäst av tre. Men poängmässigt vann jag :P

Sen blev det Texas Hold´em och då var Jonas med Pappa vann en gång och jag den sista då jag är väldigt nöjd. Idag blev det frukost och fika innan dom åkte. Nu blir det att damsuga och tvätta sängkläder innan nästa besök :P


Love u all CYA

Hitta detta nu på morgonen.

Kreepy barnprogram. Sen ska Ika faktikst vara findus i julkalendern och inget annat :P

Love u all CYA


Städar =)

Snart är hela huset klart. Älskling dammsuger och torkar golvet häruppe. Jag fick göra hallen och toaletten så tog han resten. Han ville slippa toaletten och jag tyckte minsann att det var en bra deal detta.

Igår hände det ganska mycket. Jag fick hem min tröja. Den var ihopsydd och klar nu. Lite stor tycker jag men men den är stickad på Small, så lite konstigt är det.

Sen fick vi pappren på övningskörningen så jag får köra med Henrik nu. Så blev att jag fick göra från stan när vi hade gjort helgens inköp. Roooligt =)

Snart blir det nog en tur till återvinningen med skräp. Eller om vi struntar i det och Henrik tar det efter jobbet.

Jag har varit i skolan idag, det var roligt. Tycker det är skoj när det är ämnen som intresserar mig och jag kan ha användning för det i framtiden =) Mycket bra det.

Blir nog att läsa lite då jag missade en lektion förra veckan (den var samma tid som jag var inne och frågade om jag kunde börja plugga något) så lite svårt att vara med då. Sen fick jag boeken idag. Den verkar mycket intressant.

Här får ni en bild på mina två älsklingar. Blir nog en sådan kväll sen. Skulle försöka pyssla ihop en födelsedagspresent till mor. Men det hinner jag nog imorgon =)



Love u all CYA

Mörrn :P

Bussen går 10,50 och jag går ca 30 min innan. Rocky ska ut 10 min innan det, så måste vara klar 10,10. Damn jag som tänkte göra så mycket. Men men måste nog börja kolla på vilka ärenden jag har att göra i stan. Måste börja plocka lite hemma med. =)


Love u all CYA

Kudde. Jag glömde min kudde i soffan som v...

bild0730 (MMS)

Kudde. Jag glömde min kudde i soffan som vanligt ikväll... Älsklingen min hämtade en och la den under mitt huvud. Det prasslade väldigt och jag fick ut en lapp där det stod: älskar dig :-) så gullig pojkvän jag har. :-) love u all CYA


Igår fyllde mamma år.

Grattis grattis.


Mamma 44?! :P

På fredag kommer hela högen hit och det ska bli så himla roligt. Vi längtar som attan efter dom. Speciellt efter pojkarna faktiskt. Saknar P och P busfröna =)


Här hade vi pickninck i mitt förra hus. Mitt i renoveringen. Det var trevligt. Men här ska vi nog att sitta på stolar och fika. Hehe.


Love u all CYA

Gårdagens bravader

Igår började jag skolan. Jag börjar kl 13 på måndagar. Dock är jag i stan redan 11,20 men igår hade jag lite ärenden och tog lunch i stan så det gick rätt bra. Tog det lugnt och letade reda på vart jag skulle vara osv. Det var skoj men blev ju liksom inget seriöst gjort eftersom det var första dagen på kursen. Nu var det Marknadsföring igår. Våran lärare dricker vetegräs. Skumt :P

Annars va de hyffsat lugnt jobbade lite när jag slutat med så blev slappt hemma.

Love u all CYA

Skola imorgon.

Nu har vi varit hos svärföräldrarna och ätit kålsoppa. Smaskigt värre. Imorgon ska jag börja skolan igen, nervöst faktiskt. Men blir nog roligt. =) Nu blir det sängen...


Love u all CYA

Söndagsmorgon =)

Nu är det bara myssöndag =) Och vi är inte bakfulla. Göttans. Var på Henriks systers inflyttningsfest igår. Det ar mycket trevligt. Sen hamnade jag och Henrik själva på stan,  men mycket trevligt det också. Svärmor och svärfar var så snälla och hämtade oss. Så får vi skjuts in till stan idag med så att vi kan hämta bilen.

Annars ska vi bara ta det väldans lungt efter helgens eskapader. Måste dock ta tiden på att gå till bussen. Skolan börjar ju imorgon.


Love u all CYA

Tivoli. Nu är det ju arvika marten ikväll ...

bild0698 (MMS)

Tivoli. Nu är det ju arvika marten ikväll är vi på tivolit och åkte precis den längst bort på bilden. Det snurrade som fan vill jag lova. Vi har även vunnit en hel hög med gosedjur :-) love u all CYA


RSS 2.0