Katt i koppel

Nu har vi försökt att gå ut med våran ena katt. Det är hopplöst. Han är en totalt inbiten innekatt som får panik när han e ute. Han kunde dock gå ett par steg själv när pappa var med. Annars fick vi dra han framåt och han gick inte ändå.

Som jag misstänkte det är hopplöst. Men han ska fan ut. Hur ska jag göra? Han måste lära sig.

Tacksam för tips.


Här är bastarden och killen är min bara min =)


Förresten på måndag börjar jag plugga. Skoj.

Love u all CYA

Möte

Idag ska jag på möte, se om jag ska plugga lite kanske. Vill läsa Webbdesign ju! =)


Love u all CYA

Jobb :-) här ser ni platsen där jag mest j...

bild0697 (MMS)

Jobb :-) här ser ni platsen där jag mest jobbar :-) vår lilla kassa. Idag är det väldigt dött här kan jag lova. Fast nu mitt i skrivande stund kom det faktiskt en familj som ville växla in mynt så jag fick att å göra en stund. Blev typ tvåtusen i sedlar dom fick. Tur att dom lagt mynten i rör så jag slapp att räkna allt bara att väga då ju... love u all CYA :-)


Idag..

Idag blev det sovmorgon. Ända till nio haha. Idag blir det nog ganska mycket traderafix. Ska packa och lägga ut en massa saker.

Love u all CYA

Tävling

Jag är med i en tävling =) Klicka på bilden för att vara med du också.



Priserna kommer från lonesomepine.se se deras sida HÄR.

Lycka till =)

Stora bakardagen.

Det blev det igår =)

Slängde ihop två stora vitlöksbröd, 36 grova frallor, 8 stora rågkakor en form med kokos och russinkaka och en plåt med vaniljmuffins (med vaniljkräm i). Det var väldans roligt att baka och nästan ännu roligare att ge bort av det. =)



Love u all CYA

Morrn =)

Igår blev det lite stickning på kvällen. Mys. Är klar med två delar till min katt. Men har ingen stoppning så hinner nog göra fler delar till fler katter innan jag kan börja montera. Roligt ändå.

Nu har jag startat både tvättmaskinen och diskmaskinen. Blir att dammsuga och skura idag med. Blir så fint sen då.


Nu blir det en kopp T ;o och lite datafippel. Sen ska jag kanske lägga mej en sväng igen, men tror jag låter bli. Men vet inte än. Mysigt med dessa morgontimmar med.


Love u all CYA

Heeeeeeeeeeeeeeey =)

Nu blir det snart varma smörgåsar här. Kanske oboy idag? Låter gott, ska nog annars sätta mig en stund och sticka med =) Mysmys höst söndags kväll.


Love u all CYA

Morrn

Nu har vi vaknat till liv här. Älsklingen är nere med första maskinen tvätt, jag kollar igenom datorn, blir mycket plock och dammsugning här idag. Sen lite tradering :P

Ska nog ta lite frukost snart med.

Kan hälsa att fläskfilén blev supergod igår. Helt perfekt. Lagom efter en liten sväng på Ikea. Vi behövde en piccolo eller vad de kallas nu för tiden. Så drog iväg dit väldigt spontant :P

Imorse när jag vaknade så låg jag på sidan. Bakom mig låg Henrik med armen om mig, framför mig låg Rocky och jag med armen om honom! Inte nog med det framför honom låg Stina (katten) och han låg med tassen om henne!

Borde varit en syn det.


Love u all CYA

Lunch avklarad

Det blev rester sen igår; spagetti och köttfärssås. Gottit

Ikväll ska vi göra inbakad fläskfilé. Blir lite lyxigt. Men fick den ju gratis =)

Blir lite plock och städ idag. Blir bra detta.


Love u all CYA

Stickning

Har påbörjat en ny stickning nu =)

Ska bli en katt. Om det går som jag vill och har tänkt.

God morgon på er förresten =)

*sträääääääääääck*

*gäsp*



Love u all CYA

Hej igen

Igår hann jag inte ens med att starta datorn. Helt otroligt. Men jag hann iallfall med att starta vårt nya Wii och spelade i ca 2 timmar utspritt på hela dagen haha. Har faktiskt lite träningsvärk idag.

Just nu verkar det vara magsjuka pågång här. Men vi vet inte riktigt än. Så håll tummarna för oss
Fick ta tag i tradera idag. Va ganska många mail. Både sålda saker, betalade saker, saker som ska skickas. Så va lite pyssel det haha.

Men nu var det ordnat måste bara komma iväg och skicka det.

Nej nu blir det lite annat pyssel här =)


Love u all CYA

Åhh nu har det kommit. Får ju paketen hit ...

bild0656 (MMS)

Åhh nu har det kommit. Får ju paketen hit t jobbet för vi har postservice. Men nu känns det som tiden fram till sex kommer ta extra lång tid vill ju hem och börja spela på mitt wii :-) love u all CYA


God morgon =)

Mmm solen lyser ute gött det. Idag blir det nog med en massa datafippel. Me like =) Ska nog hjälpa farsan lite med hans nya företag. Roligt att man kan hjälpa till lite.

I övrigt blir det lite tvättande.

Nu ligger mitt Wii i Örebro, sorterad. Hoppas att det kommer idag =0)


Love u all CYA

Tar kväll nu =)

Ska nog faktiskt ta och stänga av datorn =)

Ska fixa lite kvällsmat och vem vet det kan ju vara någonting bra på tv. Annars har jag bränt ett gäng filmer. Imorgon ska jag anmäla mig till en starta eget kurs. Lovely
Och snart kommer nog vårt Wiii

Love u all CYA

Ryggvärk

Kanske inte är så konstigt. Jag har suttit här sedan klockan sju imorse. Hela dagen har jag ägnat åt att göra en Affärsplan. Jag vill nämligen starta ett företag. Har vart ganska svårt men är nöjd med det jag fått ihop. Frågan är bara hur man går vidare. Men det ger sig la. Får spana på det en annan dag.

Snart kommer älsklingen min hem. Gött det. Då ska vi göra panerad rödspätta, ris och remoladsås. Mums!

Hoppas på en lugn hemmadag annars idag.


Love u all CYA

God morgon

Nu sitter jag här igen med en kopp Te/T/Tea/The/Thé/Té/Téa ;O

Har en ny honung nu. Ändrar hela smaken. Den är från lidl och det blir väldigt gott =)

Blir nog en hel del datafippel här nu på morgonen.

Igår satt jag och myste vid tvn med tända ljus och min stickning. Nu är alla delar klara för montering. Sen ska jag bara sticka polokragen. Trevligt trevligt.


Rocky var trött :P



Love u all CYA

Nu sitter jag på jobbet. Smidigt att man ...

Nu sitter jag på jobbet. Smidigt att man kan blogga via mobilen :-) älsklingen min är hemma. Ska hjälpas åt att laga mat sen roligt ju. Sen ska jag bara sitta har jag tänkt. Blir stickning och ett annat pyssel minns inte vad det heter. Något kinesiskt. Ska bli väldigt intressant. Man ska ha en speciell skiva till det och henrik har gjort en sådan till mig på jobbet idag. Snällt av honom :-) man skulle egentligen ha typ tunna band men ska pröva med garn. Det blir iallafall typ snoddar av det :-) love u all CYA


Underbart

Nu är jag väldigt glad och stolt över mig själv. Vi har verkligen behövt att storstäda här hemma väldigt länge nu. Idag tog jag tag i saken rejält. Började att damma alla hyllor, sen torka alla bord och bänkar. Sen blev det kattlådans tur att bli tömd. Plockade bort alla saker som stått överallt. In med lådor i förrådet osv. Sen var det bara dammsugning och skurning kvar. Har en matta i tvättmaskinen nu och blir nog ett par till ikväll.

Ska strax ut med vovven en liten stund och sen ska jag jobba några timmar. Jag jobbar i en liten lanthandel. Det är faktiskt väldigt roligt och varierande. Trivs superbra.

Nu kan jag göra nästan vad jag vill resten av veckan. Lär inte behöva städa på ett par dagar. Längtar efter mitt wii =) Och jag kan spela utan dåligt samvete. Jag tränar ju faktiskt samtidigt. Och håller jag undan nu så behöver man ju faktiskt inte städa så ofta.


Love u all CYA

Puh...

Nu tänkte jag inte på Nalle Phu utan jag pustade ut lite. Satte mig här en liten stund och andas. Slitsamt att städa fan. Men! Hallen och toaletten är helt klara! = Hela nedervåningen.

Det som är kvar är att ställa in några lådor i gamla badrummet (förråd). Byta i diskmaskinen, dammsuga 4 rum uppe och torka golvet sen där.

Lämnar ett rum tills imorgon tror jag. Det krävs lite mer där och det ska ändå inte användas förens på torsdag igen. Men vem vet kanske orkar börja plocka därinne sen ändå, men måste nog snart äta någonting också. En mugg the och ett glasvatten klarar jag ju mig inte på hela dagen =)

Har bara ett problem. Dammsugarpåsen är full och finns inga nya hemma. Får väll försöka tömma den (för 13e gången) haha.

Nej nu får jag börja igen =)


Love u all CYA

Dammigt...

Det var det men inte nu. Nu har jag plockat ordning på alla grejor som legat överallt och dammat alla hyllor, torkat alla bord och fönster. På övervåningen. Nu blir det toaletten och hallen som får sin del. Vore skönt att få riktigt klart överallt. Så behöver jag bara dammsuga och torka alla golv sen. Vore nice om jag orkar färdigt allt idag =)

Kattlådan ropar!

Love u all CYA

The =)

Mmm nu sitter jag med en stor kopp the. Jag har lite ont i ryggen idag. Tråkigt. Har plockat en del i köket. Förstår inte att det kan bli så rörigt där så snabbt :P

Men nu är iallfall diskmaskinen igång och alla bänkar är undanplockade. Blir att torka av strax.

I bakgrunden har jag nyhetsmorgon. Förstår mig verkligen inte på politiken men verkar som att det kan bli lite spännande nu. Verkar som grytan verkligen har blivit omrörd.

Fan det är reklam hela tiden. Kanske skulle slå över till svt istället. Börjar redan störa mig efter två st reklampauser. Idag hoppas jag att det blir lite gjort här hemma. =) Har ju iallafall börjat bra. Nepps nu ska jag kolla läget på tradera.

Önskar er alla en underbar morgon!

Love u all CYA

God natt. Här kommer en bild på min älskli...

bild0650 (MMS)

God natt. Här kommer en bild på min älskling och hans katt. Dom somnar nog snart haha. Jag stickar vidare och lyssnar på valvakan på p4 :-) love u all CYA


Valvaka =)

Nu blir det att titta på valvakan och sticka lite =)

Love u all CYA

Nu..

har vi röstat. Har redan ångrat mig 13 gånger haha. Jobbigt. Men men gjort är gjort.

God morgon världen.

Nu är det fullt röj i köket. Älskling kokar kaffe och grejsar. Jag har dukat och värmer på bondomeletten som vi åt till frukost igår.

Sen ska vi åka och rösta. Jag har ännu inte bestämt mig. Tänk om man kunde göra ett stort quiz på nätet som visar vilka man tycker är bäst. Ska sätta mig och läsa igenom på de två jag funderar på sen faller min dom. Vad ska ni rösta på?

Blir nog en pysslig dag idag =)

Lägger in en av mina favoritbilder. Titta det blev en cykelkärra. (kärlek)

Love u all CYA

Gött att vara hemma.

Åkte en liten kortis till storstan, köpte glödlampor, lim och färgade papper. Funderar på att börja pyssla lite med julkort redan nu så blir det inte så stressigt. Kanske lite julklappar med =)

Idag har vi haft ännu ett besök av slammsugaren. Men nu är det iallafall klart så att det fungerar.

Börjar bli hungrig, men inte svårt i denna doften. Älsklingen min har sin underbara köttfärssoppa puttrande på spisen.

Har idag tagit mig ett stort beslut. Har försökt länge att skaffa mig ett Nintendo Wii med balansbräda och Wii Fit Plus. Men har inte lyckats, första gången blev jag lurad på 2500 kr när jag försökte köpa ett begagnat. Idag skulle min snälla bror köpa ett. De hade erbjudande på MediaMarkt mellan kl 18-19. Han var där 18,20 och alla spel var slut. Det hade varit 150 pers där och köat för 100 spel. Så blev inget. Men nu har vi beställt ett på cdon.com med balansbräda och allt. Fanns en bra avbetalning så vi inte har ngn ränta. Så känns bra.

Nu ska vi nog snart äta sen blir det att krypa ner och kika på sista delen i millenium triologin.

Love u all CYA

Arvika by night nu ska vi köpa lite lim ti...

bild0649 (MMS)

Arvika by night nu ska vi köpa lite lim till pyssliga mig :-) love u all CYA


God morgon.

Ja igår kväll blev det inget bloggat. Vi har haft problem med avloppet i källaren ett tag. Det har inte runnit ner när man duschat. Henrik har rensat och grejat men det har inte hjälpt. Sen igår började det komma upp vatten, sedan toapapper och bajs. Bläää. Fick ta hit slamsugare akut haha. Det var ju skitroligt. Eller inte :P

Nåja det ordnade sig iallafall. Avslutade kvällen med varma mackor i sängen till slutet av "Flickan som lekte med elden" och början på "Luftslottet som sprängdes". Ikväll blir det att se klart den. Sen skulle vi vara tacksamma för filmtips.

Nu håller jag på att göra typ bondomelett till brunch. Blir med potatis, lök, tomater, skinka, timjan, turkisk youghurt, ägg, mjölk och salt. Toppat med ost. Tror jag gjorde fel men smaken blir nog densamma. Blev som äggröra sen i en form och ost på. Vår stekpanna kunde nog inte vara i ugnen. Blir nog som en paj fast utan pajdeg. Haha

Idag skiner solen. Det ger lite mer energi.

Äppelkaka i långpanna


5 dl socker
4 ägg
200 g smält margarin
2 dl mjölk
4 tsk bakpulver
6 dl vetemjöl
8 äpplen skalade och skivade
4 msk socker
4 tsk kanel

Vispa ägg och socker. Tillsätt margarin och mjölk. Blanda i vetemjöl och bakpulver. Häll i långpanna. Blanda äppelbitarna med kanel och socker. Stick ner dem i smeten. Grädda på 200 grader i 25 minuter. =)

Nu har jag bakat lite

Blev två långpannor äppelkaka och dubbel sats med morot och kanelmuffins. =)

Lägger in recepten strax.

Morot och kanelmuffins

30 st
4 dl socker
4 ägg
100 g smält margarin
3 dl filmjölk
4 tsk bakpulver
6 dl vetemjöl
2 dl rivna morötter
1 tsk kanel

Vispa ägg och socker. Tillsätt margarin och filmjölk. Blanda i vetemjöl, bakpulver, morötter och kanel. Häll upp i muffinsformar. Grädda på 200 grader i 15 minuter. =)


Grön ärtsoppa

Idag serverades det grön ärtsoppa på Stavnäs. Snabbt gott och enkelt


2 portioner

250g frysta gröna ärtor
0,5 l vatten
1 grönsaksbuljongstärning
2-3 msk cremefraiche
salt, peppar, mejram
½ paket bacon

Koka upp vatten och buljontärning. Koka ärtorna ca 1 minut. Häll av buljongen men spara den. Mixa ärtor och ca häften av buljongen, späd på med mer om den blir tjock. Koka upp soppan och tillsätt creme fraiche och kryddor. Blanda i småbitar av knaperstekt bacon.

Nu..

kom mitt hjärta hem. Gött han e pappaledig varannan fredag. halva dagen. Så blir nog massa mys idag.

Love u all CYA

Tradera

Nu har jag fipplat lite med tradera. Lagt upp en ny annons. Kollat överföringar från de som vunnit auktioner osv. Blir att lite pyssel med detta.

Titta gärna in och se om ni hittar något roligt. Vår tradera sida hittar du HÄR.



Love u all CYA

Rederiet och stickning...

Perfekt förmiddagsmys =) Nu har jag stickat klart både framstycket, bakstycket och ena ärmen till min tröja. En ärm kvar nu och sen ska svärmor montera den och jag sticka själva polokragen. Den kommer bli så himla bra =)

Känner mig bra nöjd faktiskt. Ne nu ska jag nog slänga igång diskmaskin och sen börja på nästa ärm.


Love u all CYA

Volvo

Såg på nyheterna nu (jag tittar ju aldrig på nyheterna *skräll*) att var tredje som jobbar inom produktion/tillverkning kör volvo. Stämmer nog ganska bra tror jag. Vi har iallafall volvo och älskling tillverkar ju kylskåp mm.

Min gamla volvo.

Älsklingen min fick byta motor i våran volvo förra veckan, nu går hon som en klocka.

LOve u all CYA

Smittar det?

Nu helt plötsligt gjorde älsklingen min en blogg. Helt oväntat. Det trodde jag då aldrig hade ju hoppats att jag ev kunde få med honom på ett litet hörn på min. Men men nu har jag nog förlorat honom i bloggvärlden :P

HÄR har ni hans blogg =)


Lööööööööööööv my honey bunny

Love u all CYA

Nu bränns det =)

Snart ska vi krypa ner och kika på: "Flickan som lekte med elden".
Jag har sett den förr men inte älsklingen min. Ska bli roligt.



Blir nog lite chips. Hittade en ny sort idag. Med pizzasmak. Underligt. Men stod att det var typ ost och tomatsås och italienska kryddor.





Sen ska vi snarka så att grannarna vräks =) Imorgon blir det nog lite bakning och promenad med grannen och deras tillfälliga hund.


Love u all CYA





Grannens tillfälliga hund :-) så jäkla söt...

bild0638 (MMS)

Grannens tillfälliga hund :-) så jäkla söt. Blir jämt sjuk! Nallebjörn ju love u all CYA


En tur till Arvika...

Nu har jag och älsklingen duschat en sväng. Översväming i duschen igen så vi får stötar! Gör skit ont. Fick skölja ur balsamet under kökskranen. *morr*

Ska åka i Henriks jobbs pickis. Billigt och bra.


Där är den :P Och gårdsplan för er som inte sett den. Även Lailas 940:P

Vi ska köpa kaninmat. Glömde det igår. Sen ska vi köpa tomma dvd skivor. Jag ska bränna ut millenium triologin, så vi kan se den i dvd i sovrummet. Gött att inte behöva kika i datorn. Blir nog lite ostkrokar ikväll tror jag minsann.

Mätt och belåten... -Helstekt fläskytterfilé

Nu har min älskling kommit hem. Skönt det har saknat honom hela dagen som vanligt.

Lagade mat till oss. Det blev helstekt fläskytterfilé med kokt potatis och tzatsiki. Blev faktikst riktigt riktigt bra. Synd att jag glömde att ta kort, men det kommer nog fler tillfällen.

Jag brynte köttet runt om och kryddade med salt, svartpeppar, timjan och chilipulver. Sen la jag det på skivad lök i en form. Körde i ugnen på 150 grader ca 45 min.

När jag lagade mat hade jag en väldigt glad Stampe bredvid mig. Han fick både knäckebröd, gurka, äpple och morot.

Vet inte hur dagen ser ut annars men ska nog fortsätta med min stickning en stund. Skulle egentligen iväg och hämta en massa bildelar idag men gamle Börje orkade inte.

Hoppas på att min pälskling har lust att gästblogga lite här sen.

Funderar på att dra igång en tävling här i framtiden. Men vet inte riktigt hur man kan göra det? Hur har ni gjort?

Love u all CYA


Följ mig på bloglovin

Använd bloglovin för att hålla ordning på bloggarna du följer. Funkar även med tex bdb. Lägg gärna till min blogg.



Love u all CYA

Följ mig =)

Följ min blogg med bloglovin

Testar att mobilblogga :-) detta är en del...

bild0626 (MMS)

Testar att mobilblogga :-) detta är en del av den underbara utsikten här på stavnäs love u all CYA


Tack och lov

Nu är bloggen uppe igen. Skulle ju radera min gamla tänkte jag =)

Blidde visst lite fel.

Jag åt luch för en stund sen. Det blev baconlindad banan och cous cous. Jag vet att det låter konstigt men det är faktiskt riktigt gott.

Just nu sitter jag och tittar lite på Rederiet och stickar.

Det ska bli denna tröjan:
Men i detta garnet:













Love u all CYA

God morgon =) -Nyponsoppa

Nu sitter jag här med en mugg varm hemmagjord nyponsoppa =) Gottit. Ännu godare när jag gjort den själv. Det är roligt, jag har aldrig gjort något sådant förut och blev sugen när jag såg svärmors nyponbuskar. Det var lite pyssel men inte så svårt.

Här är receptet:

Nyponsoppa
4 portioner

420g färska nypon
1,5 l vatten
1,3 dl strösocker
1,5 msk potatismjöl

Koka upp vatten och lägg i nyponen. Koka tills de är mjuka och mosa sönder dem. Jag använde en potatisstöt eller vad det heter (?!) Sila allt i en annan gryta. Mosa igenom silen så du får med så mycket som möjligt. Koka upp och blanda i socker och potatismjöl (vispa ut i lite vatten). Koka en min sen häll på flaskor eller burkar. Går nog bra att frysa. Men har inte hunnit testa än. Men ska snart göra en sats till.







Nu ska jag kolla över mailen, tradera, bloglovin mm.



Rocky hälsar God morgon till er alla =)



Love u all CYA

Min dag idag...

Jag har haft en väldigt lugn och skön dag idag. Började med att jag klev ur bingen redan kl 06,30. Då min pälskling for till jobbet. Idag ville Audin starta på morgonen. Men inte på eftermiddagen. Underlig bil det.

Slängde igång ett par tvättmaskiner och diskmaskiner. Nu lät det som vi hade flera stycken men så är tyvärr inte fallet även om man ibland kan tro att det skulle behövas.

Grejade en väldigt stor del av dagen med att få ordning på denna designen till den nya bloggen. Det var väldigt roligt, men lite klurigt. Bra hjärngympa. Jag har DDB att tacka för väldigt mycket. Supersida!

Jag och Rocky hann även med en promenad med grannen Laila och två av hennes 5(!) hundar. Okej några av dem är väll gubben hennes men ändå. Blir nog en sväng imorgon med. Rocky lekte att bra med deras lilla Terrier Razze. Men jävlar vad leriga de var när de kom in, luktade skunk. Haha men roligt hade dom i alla vattenfyllda diken och lerhål.

Precis när min bloggdesign var klar var det dax att fara till jobbet. Min fantastiskt snälla svärmor körde mig som vanligt. På jobbet var det faktiskt ganska mycket folk idag. Har annars varit en väldigt lugn vecak där.

Ni får ursäkta detta långa inlägg, men var ju så längesen jag skrev. Men i fortsättningen ska jag allt försöka att skriva flera korta istället.

Efter jobbet hämtade älsklingen mig i volvon (Audin fick stå och skämmas hos svärföräldrarna) sen bar det iväg in till stan. Först storhandling på LIDL, sen lite komplettiring på Stjärnhallen (Ica) och tillsist köpte vi med thaimat hem. Det var väldigt väldigt längesen. Det var ganska starkt men gott.

Nu känner man sig rik med fyllt kylskåp och skafferi.

Imorgon blir det mer plock hemma, bloggande och kanske något annat skoj. Ska verkligen försöka att hinna med bloggen med. Inte alltid det lättaste. Hoppas att även älsklingen kan hoppa in och skriva något galet roligt eller bara allmänt fånigt. Det är han bra på :P

Nu kryper jag ner med en bok och snuttar kudden strax
Love u all CYA


Ett kort på oss sen i sommras =)

Rooooligt =)

Måste börja med att lägga ut en kommentar jag fick angående bloggens namn.

Detta var från min kära far: -Men vad är det för jäkla namn? och vem är Sten? blir inte han förbannad om det är en penis i Stens fru?? det skulle jag ha blivit!!

Tack och bock

Ska ju så klart vara Penisistens fru då. Inte penis i stens fru. Min underbara pojkvän är ju pianist, vilket de flesta vet. Och det var faktiskt självaste kungen (Eddie Meduza) som frågade honom om det var han som var Penisisten.

Från en spelning i Hofors...

Därför valde jag det namnet på min nya blogg.

Love u all CYA

Nu äntligen är den nya bloggen färdig.

Är redan sen ska nämligen iväg och jobba. Bloggar mer ikväll om jag har tiden =)

Blev en smootie i bloggdesignandet.


RSS 2.0