Bra dag

Kan verkligen inte släppa dom fina kommentarna jag fick idag. Känns verkligen som jag fått upprättelse och att endel faktiskt förstår att jag inte är så illa :P

Nu ska jag snart börja med maten =) Blir lax i ugnen och pressad potatis. Blir nog gött det med. Igår gjorde jag en fantastiskt god kycklingsoppa. Den blev helt otrolig. Och var superenkel.

Snart kommer mitt hjärta hem, gissa om jag ska krama ihjäl honom. Och pussa hihi...




Löööv you all CYA

Anonym

Jag fick endel kommentarer idag från någon anonym. Jag väljer att inte publicera dom här av vissa orsaker, vill bara säga att jag blev så fruktansvärt glad och kändes underbart =) Du som skrev får gärna maila mig på [email protected] om du vill.

Tack igen =)
Allt börjar ordna sig...



Love u all CYA

Anonym

Jag fick endel kommentarer idag från någon anonym. Jag väljer att inte publicera dom här av vissa orsaker, vill bara säga att jag blev så fruktansvärt glad och kändes underbart =) Du som skrev får gärna maila mig på [email protected] om du vill.

Tack igen =)
Allt börjar ordna sig...



Love u all CYA

Inspelningshelg

Oj oj oj denna helgen har gått i ett jäkla tempo. Har faktiskt nästan varit lite jobbigt.

Det började i fredags med lite städ, ridning och plock innan älsk kom hem. Då åkte vi direkt till stan och handlade mat. Sedan kökade jag Sushi och han åt någon kinesisk pasta eller vad sjutton det var. Vart lite besviken på sushin då riset inte smakade så mycket och det var majonäs i den ena rullen. Blä! Kändes så fel. Men men annars va de ju jättegött.

Sedan var det snabbt hem med maten och plocka upp grannen. Vi åkte in till stan igen denna gången för rep. Men det har jag ju redan bloggat om :P

Kvällen slutade för mig vid två tiden då jag inte kunde hålla ögonen öppna utan tog med mig Rocky och snutta kudden. Vid fyra tiden väckte Henrik mig och fråga om Jesper fick smaka på mitt vin. Givetvis fick han det, men jag fick hälla ut det dagen efter haha det var tydligen inte hans grej. Jesper och Henrik klinka på pianot till femtiden eller något innan han kom och la sig.

Kl 13 på lördagen va de dax att infinna sig i studion för inspelning. Jag och Henrik låg i en soffa typ hela tiden tills det allra sista då han skulle göra sin insats. Tror vi var klara vid sextiden. Då for vi direkt hem och fick pizza av Laila. Göttit. Sen var det bara att göra iordning sig. Vid 8 tiden kom Rolf, Ragge och Lena. Då blev det mycket Rock n Roll. Sen drog vi till The Roof och tog en öl. Därefter var det ett liveband på Push som vi lyssnade lite på. Sen rymde jag och Henrik hem till Stavnäs. Jag han knappt svälja maten innan jag somnade. Det har varit en slitsam helg, med på tok för lite sömn.


Söndag morgon va det studion som gällde vid 12 för mixning, va nästan så att vi sov igenom det haha. Men låten blev riktigt bra! Sen var det hem och käka och till Kil för att hämta Henriks dotter. Där blev det lång väntan så vi åkte till Forshaga och kikade lite grann... Tråkigt.

Igår var vi en liten sväng hos farmor och farfar. Det var skoj. ne nu får jag hitta på någonting annat tror jag minsann..

Jo jag kan ju berätta att det är Stavnäs blodbad här med (mens) =(


Löööv jo all CYA

Hemkomna

Nu har vi kommit hem från studion där vi tillbringat ett par timmar med rep. Ja inte rep man binder saker med utan rep som i att träna... Men hade varit skoj att se Rolf göra knopar ett par timmar :P

Imorgon är det dax för inspelning av en låt så ska bli skoj att se hur det går till.

Idag har jag städat en del och ridit. Det var väldigt roligt. Daisy gick superbra idag och vi båda var väldigt avslappnade. Fast på hemvägen hitta hon så klart en extra växel och vi fick slåss lite om tempot :P


Nu har grannarna kidnappat med sig Jesper hit så vi ska grilla. Så nu har vi tänt grillen här uppe. Få se om dom kommer, dom brukar komma typ lagom tills maten är klar, men fan även en blind höna kan hitta ett korn. De kanske kommer innan den kallnat haha. Nej då så illa är det inte ;P

Nej nu vettifan vad jag ska hitta på men vet inte vad jag ska skriva mer heller.
Jo! Lidl i Arvika har normala kassor nu, sånna som typ Ica har :P Underbart!!!!


Löööv you all CYA

Ja fan nu va de ett tag sen sist igen

Men händer inte så mycket här just nu, så finns inte så mycket att skriva om. Just nu tittar jag på Misse som försöker öppna Leens dörr haha. Frukosten är snart avklarad och snart börjar det lite matlagningsprogram. Först Jamie Oliver och sen Masterchef. Sen blir det nog att fixa lite i sovrummet. Håller på göra om i garderoberna. Henrik har så förbannat mycketkläder så han behöver två. Så har flyttat ut alla sängkläder och så... Ska försöka få bort det han inkränktat i min...haha

Men det blir senare, först ska jag nog mata mina kossor lite (Countrylife på FB). Sen hämta tvätten med blev en maskin vi inte hann med att hänga igår. Snart är Albert och Herbert slut. Nu har vi bara Julkalendern kvar haha.

Nej nu ska jag läsa sms istället.

Ha det bäst =) Love u all CYA.

Idag skiner solen =)

Idag har jag haft en liten mysdag =) Har suttit och stickat lite.

Har gjort piroger som snart ska in i ugnen. Ska bli spännande de är gjorda på smördeg och en fyllning med kyckling. Till dem blir det grön ärtsoppa...

Efter maten vill jag vara ute så tror vi åker till farmor och farfar och rensar i verkstan eller något. Synd att dom inte är hemma, men jag vill iallafall hitta på någonting ute i solen...


Nej nu tror jag snart att jag ska starta ugnen, resten av flocken borde anlända vilken minut som helst :P Rocky är ute redan och väntar så dom kommer in alla på en gång.


Love u all CYA

Mysvecka

Nu har det varit en ganska bra vecka =) Har varit en hel del kaffe och stri'ing med grannera. Sen har dem bakat en massa bröd som vi fått smaka. Roligt.

Det har varit en väldigt lugn vecka måste jag säga.
Jag tror det var i onsdags vi åkte till stan en sväng. Vi passade på att käka ute och mysa lite, sen var det ju dax att tanka och handla lite småsaker.

Igår blev det lite annorlunfa för Henrik dels jobbade över och dels var på fackmöte. Så vi åt mat senare, det blev kokt potatis och pepparrotskött. Det var ärligt talat bland det godaste jag någonsin ätit. Mums!

Ikväll blir det Tacopaj. Har jag ätit en gång, men aldrig lagat själv. Får se vad det blir för hitte på. Sen tror jag att grannarna kommer upp och äter med oss. Sen ska vi spela Cluedo på DVDn och sen bråkar dom lite och ska gå hem. Nej då det hoppas vi inte på.

Imorgon kanske Rolf skulle komma å hälsa på det blir trivsamt.

Just ja vi har lånat Albert och Herbert av grannarna. Det är ju skitkul. Tror vi tittat nästan varje kväll nu i veckan =)


Love u all CYA

Sååå bra =)


Vill ha jobb

Nej nu vill jag ut och jobba, nu har jag varit hemma tillsäckligt länge. Hoppas det löser sig, men så länge blir det skolan. Ska ta det lite lungt med det och mjukstarta idag. Ska rätta till en uppgift som inte blev riktigt rätt. Sen tror jag inte att jag göra så mycket mer med det. Men först ska jag spela lite mer country life, dricka upp Te´t och ta en cigg...

Vad tyckte ni om Henriks inlägg?


Love u all CYA

Ridit

Japps idag började jag med en ridtur, supermysigt och faktiskt skönt ute. Håller tummarna att jag får låna Holly över sommaren. Saknar henne och e ju fler som vill rida lite så skulle passa superbra =)

Innan ridturen pratade jag lite med en gammal kompis, det var roligt har ju saknat henne. Men nu tillslut hörde hon av sig igen. Tror det tog 2 år så får vi se vad det kan bli av det.

Nu har jag ätit lunch. Det blev pasta och korv. När älsk kommer hem blir det Tjocka hemlagade revbensspjäll med ugnsrostade rotsaker =)


Löööv you all =)

God afton Henrik här

Nu var dä ju som så att dä va kvällen igen. En närmare beskrivnig på detta fenomen är som följer. Allmän tunghet i ögonen samt en hel del ryckningar i muskler och leder. Detta fenomen besörjes närmast med hjälp av sömn och rekreation. Vid tillvägagångssätt av denna procedur behöver vi en säng, kudde, madrass och ett täcke. Detta appliceras varsamt helst kombinerat med någon man älskar och tycker om.

Denna procedur bifogar denna tid på dygnet till ett underbart tillfälle att MYSA. Ja detta var en kortfattad introduktion på HUR man ska mysa till det en Fredags afton. Instruktioner finns på närmaste IKEA varuhus. Nä nu har jag yrat runt tillräckligt, jag säger som min käre svärfar Lasse "Ä du knack" Jo men Lasse dä ä ja nog :-P Därfär har jag kommit fram till att det fungerar så bra. Nu tycker jag och alla med mig att ni alla ska sôva gôtt ha en Rektigt bra å trevli HÂLG

MVH Penisisten

Pill

Nu har jag suttit och pillat lite med en annan blogg/hemsida och börjar bli jävligt nöjd =) Men allt är inte klart så ni får inte se den än. Snart ska vi till staden en liten sväng och kika.


Love u all CYA

Flygande Jacob

Det blir det till middag ikväll =)

Det konstiga är bara att jag sagt Janssons Frestelse i flera dagar. Inte konstigt att Henrik reagerade igår  när jag tog upp kyckling :P

Men nu ligger lergrytan i blöt så ska strax slänga in det i ugnen. Mums Lär ju provsmaka en filé till lunch iafs.
Jag älskar min lergryta. Och nu kommer hälften av Sveriges befolkning slå ihjäl mig men vågar trots allt säga att jag kör den i diskmaskinen! Hörde ni?

-JAG DISKAR MIN LERGRYTA I DISKMASKIN!!! Jävlar så rebellsk jag blev nu.

Nej men allvarligt talat, handdisk är inte vår grej och då blir det stående och jag kommer inte använda den alls så vad jag det om jag kan använda den en gång i veckan och måste kasta den tillslut eller att den bara står i skåpet. Köper hellre en ny den dagen det händer ngt och använder den. Men än så länge har jag inte märkt något konstigt med den.

Har hunnit med att plocka i och ur diskmaskinen och hänga upp en maskin tvätt. Verkar som att vi skulle åka till stan idag. Henrik behövde magmedicin, blir nog att handla lite, köttfärsen var ju slut sist och fan vi har ju inte ätit köttfärssås och spagetti på jättelänge!

Imorgon vet jag inte alls vad som händer. Älsk ska till Västerås och spela iafs det är en sak som är säker.

Idag funderar jag på att skriva ett brev till mormor men vet ju inte riktigt vad jag ska skriva om?! tipsa mig!

Löööv u all CYA

Baka och tvätta

Låter som en bra syssla idag när det är lite rått. Skulle tippa på 3 tvättmaskiner iafs idag så det blir borta.

Baka ett bröd och en bakelse minst. Sedan får vi se =)



Love u all CYA

RSS 2.0