God katt

Snart iafs nu blir de att dela på en liten lidl pizza sen snarka.

Hoppas jag är piggare imorgon. När man frivilligt tittar på nästan två avsnitt av Top Model då e de fan något som e fel.

Over and out

Love u all CYA

God katt

Lördagskväll

Vi var ju ute i lördags, det var ganska roligt :P

Men måste det vara så dyrt att gå ut, sen hör man nte vad man tänker heller för den delen. Förfesten e ju roligare än krogen. Våga Vägra Krogen! Nåja e la skoj ibland.

Vi förfestade hos Rolf, va en jädra massa fölk där. Jag drack bara cider och vin och vart lagom lullig och rolig :P SEn åkte vi till Push, bandet minns jag inte så mycket av så tror inte de va särskilt bra. MItt i alltihopa skulle Kicka och Henrik ta en pizza, så det var ju bara att hänga på =) Men det var väldigt gött.

Sedan blev det Mulan en sväng, sen åkte vi hem. Jag var la full men inte uberfull, men satan så trött jag var. Jag sov i bilen på vägen hem, sedan skulle vi ta ut grannarnas hundar, men det fick Henkeey Penkeey göra själv. Jag gick å la  mig :P

Men jag fick problem, hade för mycket kläder på mig! Bh, trosor, strumpor, underställ, linne, benvärmare, jeans och raggsockor + skjorta. Problemet var att jag fick av allt på överkroppen, sen försökte jag ta allt på en gång (allt korvde sig bara) och blev inget av något.

Vad gör man då? Jo man lägger sig i sängen med täcket över huvudet och somnar, men inte täcke över benen. Henrik måste ju se att han ska klä av mig *fniss*. Och det gjorde han, sen bäddade han ner mig.

Nej nu ska jag kolla på lite fröer här och äta youghurt. Mumma


Love u all CYA

Lite stress :P

Nu ska vi snart åka till Rolf och förfesta sen blir det nog Push. Vi ska åka om exakt 45 min, så nu blir det brått att få upp luggen spackla sig och få på sig lite kläder. Vaf ska vi lyssna på då? Kanske blir något som Flogging molly det var skitlängesen :P


Love u all CYA

Får inte fart

*Morr* Men men har iafs plockat upp en massa skivor i Cd-stället, plockat in tvätten, rensat klädbetjänten. Plockat lite småsaker och rensat på panot. Hmm har plockat en del andra småsaker med. Det jag ska göra mer är:

- Torka bänkar och bord.
- Rensa bort jackor vi inte använder. (Måste hämta en låda i källaren)
- Bära ner pappersinsamlingen till pannrummet. (Kom ihåg att ta upp lådan då!)
- Åka och slänga skräp på återvinningen.

Frågan är när man ska ta en städcider? Är det nu eller när man e klar. Har ont i magen med så kanske inte blir bra. Eller kanske alkoholen dödar bakterierna?

Love u all CYA

Ändrade planer

Madde ringde nu och kunde inte komma. Streptokocker. Fy stackarn. Får ta igen det en annan gång. Det kanske blir till att ut och härja med ragge och co på Push istället. Skulle vara Torsbyrock där.

Nu ska jag plocka det sista och vika tvätt så Henrik kan dammsuga och skura när han har burit in veden.

Love u all CYA

Fredags-shopping

Igår kände jag mig som en sådan där shopoholic (stavas?). Skillnaden är att jag inte behöver ha dåligt samvete för jag köpte bara saker som behövs. Men mycket blev det =)

Dagen började med att betala räkningarna, ganska trivsamt eftersom vi fick en hel del kvar för typ första gången =)

Kl 09,00 kom bästaste farfar och hämtade mig. Farmor skulle till stan och ta blodtryck och några prover tror jag det var. Då tänkte jag och farfar besöka ett gäng affärer så länge... roligt!

Vi började med att åka till polisen för att farfar skulle ansöka om en ny vapenlicens (på Henkes bössa) Vi har ju inge vapenskåp och e någon ny lag så man inte får förvara andras vapen. Så nu e bössan "såld", så får Henrik ha en lånelicens på den när han ska jaga. Jag vill också lära mig att skjuta. Får nog bli jägarexamen i framtiden.

Sedan bar det av till Granngården; 25 kg hundmat, 50 cm tuggrulle, 15 kg kattmat, 10 kg kattsand, 1 bal toapapper, 4 kg kaninmat, kaninhö och 1300:- senare begav vi oss till Jysk.

Där köpte jag en ny bäddmadrass. Väldigt behövligt (skarven va nästan borta!). Inatt sov vi som kungar (drottningar) och jag låg inte i någon skarv! Helt klart 900 spänn.

Efter en tur på nöjesbutiken och systemet var jag ytterligare en 1300 fattigare, men vi behöver inte åka till stan för att köpa snus på ett tag iafs (inte cigg heller). Blev 4 Smirnoff Ice och 4 Bacardi Mango en låda Sofiero och en box Black Tower så nu klarar vi oss ett bra tag =)

Efter detta hämtade vi upp farmor och åkte till Jennys och åt fläsknoisette, baconsås och råstekt potatis. Det var första gången jag var på Jennys och det var väldigt gott, men lite kallt i lokalen, så rekomenderar inte fönsterbord.

På konsum köpte vi ett gäng blommor till Anna (Henriks syster) hon fyllde år i torsdags. Därefter for vi hem och lastade ur bilen på Stavnäs. In med hunden och hem till farmor och farfar. Jag tog mig en lång skön dusch, det var gött. Väldigt gött! Vid 15.40 kom min älsk dit och pussade på mig massor.

Sedan bar det av till Lidl. Jag fyllde en kundvagn, verkligen fyllde. Det var jäkligt gött att få handla massa massa massa mat utan att oroa sig för att pengarna inte skulle räcka. Henrik bidrog med ett paket kaffe, tror inte det räcker hela månaden. Men måste ju ändå köpa lite mer mjölk osv längre fram. Men han va inte så shoppingsugen haha.

Efter det myste vi till det ordentligt. Vi åkte till the Oven, vår nya favoritrestaurang. Jag käkade Oxfilé med grillade grönsaker och Henrik tog en vedugnsbakad kebabpizza. Det plus två läsk slutade på ca 280 kr. Tycker det är otroligt billigt, maten är helt underbar!

Sedan blev det fika hos Anna med farmor och farfar. Blev bullar och typ kärleksmums fast kakan är ljus, vet inte om det kallas något annat? Sedan skulle jag försöka fixa Annas mail men var på tok för seg i huvudet. Hon kan ta emot mail, men inte skicka från sitt hotmailkonto. Kan någon förklara varför?

Blev en kortis till Ica för att köpa lite mer kött och lagerblad (hitta ej det på lidl). Sedan bar det av hemåt. Då var det dax att rensa kyl, frys och skafferi innan det nya skulle in. Det var mycket som skulle in. Nu är det fullt =) Me like!

Blev lite kortspelande och sedan tittade vi klart på Blues Brothers. Jag somnade när sista låten började och vaknade 2 min senare till eftertexten. Klockrent!

Love u all CYA

Lördagstradition

Vi har skapat oss en lördagstradition här på Stavnäs. Varje Fredagkväll förbereds detta med att plantera laptopen bredvid huvudkudden.

När man vaknar går man upp och kissar sig själv och Owffh. Älsk startar även kaffebryggare (ibland har han tillochmed laddat den dagen innan!). Sedan startas lappatoppen och vi ligger i sängen och löser melodikrysset. Ja det kanske googlas endel, men hellre att få alla rätt med fusk och samtidigt lära sig någonting. Nåväl när denna timma är slut tar man på sig långkalsonger och andra mysplagg.

Sen tillagas det pyttipanna, två välstekta ägg och en hastigt vändstekt. Rödbetor och ketchup landar på  bordet och idag blev det mjölk också =) Mums.

Men nu till saken är det så att jag som aldrig varit särskilt glad i pyttipanna börjar tröttna på denna anrättning. Har ni något förslag på något annat?


Nu ska det städas här, vankas besök ikväll. Vi ska bjuda Madde på tacos och dricka x antal öl. Ska bli trevligt att lära känna henne bättre och inte bara umgås med barnen. Blir föräldrakväll haha. Kanske skulle kalla det föräldramöte istället för suping :P

Love u all CYA

P.S ska skriva ett inlägg om gårdagen också nu...

Morgonpigg

Nja inte särkskilt. Men idag finns det hopp. Jag ska nämligen betala räkningarna nu. Och för en gångs skull tror jag att det kan bli någonting över. Vore istortsett första gången, och denna gången har jag lovat att inte lägga allt på avbetalningar och skulder (mer än nödvändigt). Nu ska vi tydligen unna oss lite... Mys =)

Snart bär det av till staden med farmor och farfar. Om det finns pengar kvar ska jag köpa en ny bäddmadrass så jag slipper ligga i skarven =)

Hoppas! Men kanske backar ut av snålhet när jag står där. Vem vet :P


Love u all CYA

Nu är man vaken igen

Blir nog en lite smått kreativ dag detta skulle jag kunna tänka mig =)


Löööv jo all CYA

Blues Brothers

och Popcorn =)

I min säng!

Med min älsk!


Over and out God natt



Love u all CYA

Hyllar min älskling =)

Nu äntligen har han skruvat upp min hylla i köket =) Efterlängtat

Nu ska jag bara möblera om och komma fram till vad jag ska ha i den haha

Har nu 6 min på mig. Sedan är det halv åtta hos mig och därefter Sveriges mästerkock.


Love u all CYA

En liten aning nere

Jag känner mig en liten aning nere, det beror nog på att jag har ont och dåligt med energi. Får liksom ingenting gjort.

Snart är älsklingen hemma då blir allt bättre.

Nu har jag satt igång med middagen iallafall, det blir potatismos och isterband.


Love u all CYA

hua backpain

Idag har jag ont i ryggen, inte skoj.

Har intagit soffan med ett broderi och tv-tittande.
Jag vet det är inte bra för ryggen, men gör så ont att jag inte orkar röra mig. Ska snart ta ett piller till så kanske jag kan få igång kroppen så jag kan träna lite. Hoppas jag får tag i en sådan AB Circle PRO tror det kan va bra även för ryggen.

Nu har jag lunchen i ugnen, det blir ett grillat kycklinglår sen igår samt rödkål. Supergottit och enkelt.

Love u all CYA

Sjuk

Håller på att bli förkyld minsann. Tråkigt blir att börja häva echineeea eller hur fan det stavas. Gött iallafall.

Dagen blir väldigt lugn nu. Frukost och vika tvätt plocka i och ur diskmaskin. Sen kanske bara sitta och slappa. Hur lät det då?

Längesen va de iafs.


Love u all CYA

Hemma igen =)

Gud känns inte som jag varit hemma idag, fast egentligen varit det största delen av dagen.

Nu har vi kört iväg den lilla individen, så dröjer till söndag innan vi träffar henne igen =(

Lutar åt lite popcorn och en film i sängen *myyys*



Love u all CYA

Home sweet home

Nu är vi hemma igen, va en kall eftermiddag fast trevligt ändå. Under tiden som vi va borta så hade jag en kyckling i ugnen. Nu väntar vi bara på att riset ska koka sen blir det mat =)

Sen ska vi åka den bedrövligt tråkiga vägen till Kil och lämna den lilla...

Love u all CYA

AB Circle Pro

Tror ni det är något att ha?
Sugen...

Love u all CYA


Kläder

Sitter och tittar lite på Ellos =)

Ganska roligt och kanske blir något nytt nu då när man för pengar...Men det vet man aldrig.


Love u all CYA

Nya sporter

Nu har jag ftt höra om två nya sporter;

kastlängdhopp: Man ska hoppa långt samtdigt som man ska kasta någonting.

längdhoppssnurrfis: Man ska hoppa långt, sedan snurra och fisa på låtsas.

Låter som något att pröva i sommar.


Nu e tvätten hängd ohc frukosten avklarad

Love u all CYA

Morrn

Nu är det tisdag och jag smyger in här. Skäms för att jag inte haft tid :P

Men har ju börjat högskola nu, det tar mycket tid. Men idag vabbar jag lite så blir nog inte mycket med skolan, måste i vilket fall som helst vänta på viadare instruktioner.

Idag blir det nog att locka lite mer här hemma, vi har fått råttor i källaren så operation utrym är snart klar. Dom gillade ett paket skorpor som låg där *fniss*

Men nu blir det nog att börja med frukost, sen tvätta lite.

Love u all CYA

RSS 2.0