Lördagstradition

Vi har skapat oss en lördagstradition här på Stavnäs. Varje Fredagkväll förbereds detta med att plantera laptopen bredvid huvudkudden.

När man vaknar går man upp och kissar sig själv och Owffh. Älsk startar även kaffebryggare (ibland har han tillochmed laddat den dagen innan!). Sedan startas lappatoppen och vi ligger i sängen och löser melodikrysset. Ja det kanske googlas endel, men hellre att få alla rätt med fusk och samtidigt lära sig någonting. Nåväl när denna timma är slut tar man på sig långkalsonger och andra mysplagg.

Sen tillagas det pyttipanna, två välstekta ägg och en hastigt vändstekt. Rödbetor och ketchup landar på  bordet och idag blev det mjölk också =) Mums.

Men nu till saken är det så att jag som aldrig varit särskilt glad i pyttipanna börjar tröttna på denna anrättning. Har ni något förslag på något annat?


Nu ska det städas här, vankas besök ikväll. Vi ska bjuda Madde på tacos och dricka x antal öl. Ska bli trevligt att lära känna henne bättre och inte bara umgås med barnen. Blir föräldrakväll haha. Kanske skulle kalla det föräldramöte istället för suping :P

Love u all CYA

P.S ska skriva ett inlägg om gårdagen också nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0